Tabung Shopping Kami

Man & Leen

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Amirul Haziq

Lilypie Kids Birthday tickers

Tasymin Nur Auni

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, February 27, 2011

:: BAZAR LARUT MALAM DANAU KOTA ::

N3 ekceli nk post smlm tp disebbkan line tenet kt umah mcm siput sedut + mls nak rebut2 ngan hubby netbook tu, so ari ni baru ni nk pos aktiviti dating kami di mlm minggu..... 

Siang sabtu tu tetibe jek terkuar idea nk ke aptaun stlh sekian lama tak g... last g pon sblm kenduri thn lepas... ahhhhaaaaa... som mlm tu kuar deting berdua jek... bobot ditinggalkan kt umah mak...cuzzie dia ramai... dkt kol 11 kami gerak ke aptaun.. smpai situ punye la ramai... nk parking kena 2 kali tawaf tu pon dpt tmpt ujung taman ... berde'eh gek la jln kaki... tp dek kerana keinginan yg lama benar nk g kugagahkan jua....

ape yg kami beli?.... jeng jeng... lebih sejam kami pusing2 nila yg kami beli .....

New pet for bobot.. Kengkura

3pcs shawl, 2 pcs inner for me

Jeans utk my chenta...

Saye ni mmg sakan kalo dpt membeli dan belah.... smpai hubby kata bau brg2 kat shopping complex pon dah buat sy teruje...

pssst.... jummat lps tghr sy dh shopping 2 helai baju keje, sehelai suar dan spsg kasut carlo rino (simpan kt opis)kt parkson. ptg tu plak g jusco beli jam utk hubby ngan kasut vincci spsg. alsan pegi nk redeem vocer padini... ekekekekeke...

tp apepon sy syg chenta hati sy sbb sudi bwk g mane sy nk g...



4 comments:

  1. tu dia..best tu dating berdua.

    ReplyDelete
  2. best mmg best tp sina kt bobot... kena tinggal.. ekekekekeke...

    ReplyDelete
  3. syoknye berdating...ble la tym sy ek..huhuhuhuhwaaaa~~~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...