Tabung Shopping Kami

Man & Leen

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Amirul Haziq

Lilypie Kids Birthday tickers

Tasymin Nur Auni

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 31, 2011

:: Mengapa mesti dikaitkan 1 April ngan April Fool Day?? ::

Gambar dari Mr. Google... 


Adakala Mama tak faham nape yek mesti 1 April ni dikaitkan dengan April Fool Day.... bile tiba 1 april je mesti ada org yg nak kenakan org lain... nk permainkan org lain... adakala boleh bawa mudarat dan masalah kepada org lain... Mama terbaca entri April Fool : Antara Barat dan Keparat dari Ustaz Saiful... sila klik SINI untuk baca artikel dari beliau dan juga entri INI dari Kakak Risa di geng blogger mama.. 

Janganla kita terlampau terikut-ikut ngan amalan cenggini... takde pekdah pon... betul tak... dari entri yang dibaca tu boleh kita jadikan iktibar dan panduan... Amalan2 cenggini boleh membawa macam2 masalah... ada yg hilang kawan.. bercerai berai.. bergaduh... mungkin sampai tahap membunuh...

Mahapla kalo ape mama katakan ni menyinggung.. takde niat pon.. sekadar ingatan pada diri sendiri dan kawan2 di luar sana...   

Renung-renungkan.... Dan selamat beramal (Pesanan dari Prof. Izi)... 

:: Aki's Corner - McDonald - Old Town ::

Gud mowning..... haaaaa..... ni nak citer.. skang ni mood makan memang menjadi
tk kira siang, pagi, petang, malam... 

Malam sebelum tu makan Nasi Goreng Thai kt aki's corner.... 
Ni makan tengahari semalam... makan tengahari telah ditaja oleh en.usin.. BFF kat ofis... Lauknye sempoi... Telur masak lemak cili api, ayam goreng ngan sayur petola.... pastu g beli air epal +asam boi... dah 2 hari minum air ni.. pastu beli pengat pisang pulop... dlm kol 3 cenggitu suh uncle nagu beli putu bambu... 3 pack.. satu bg en.usin, satu makan, satu bawak balik.... besh gek..

Putu Bambu World RM2.50 @ 5 pcs
  
pastu mlm dlm kol 10 lebey... pas balik dari sepital g mkn char kuey teow kt aki's corner... memang best.........

Heeee.... sowi dh nak habis baru amek... mlm ni nak g mkn lagi..... sedak weh.....

Pagi ni hajat kat ati nak g makan kat McD.... sekali sampai McD jln pahang... fuyoooooo.... beratur mcm ketapi.... g lak McD gombak... pon sama... ni kes redeem kupon Big Breakfast ni... tak jadi.... tukar lokasi ke Old Town Danau Kota.. makan ni.....

Breakfast set wif white coffee
TQ to Nor, Diana, Syikin ngan Kak Lenny sbb perkenalkan makan kat Old Town... 1st time ni... hahahaha malu.... nnti bleh ajak hubby g kat Bentong.. baru bukak cawangan...


Hmmmmmmmm........
minggu ni saya memang giler makan.... makan ape pong abeh.....
skang dah jadi cenggini...

Saya yang sodah tembon.... tp hubby kata comeiiii :)

Tuesday, March 29, 2011

:: Kami Sweet Contest ::

Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan Puan Hjh. Apipah... Allah selamatkan kamu... Selamat Hari Lahir Yg ke 62 buat bonda tersayang.. moga Allah pelihara kesejahteraan dan kesihatan bondaku yg terchenta...... 

ok melalut sudah.. saje je intro tu.... sempena hari lahir mak ari ni.. mama Leen nak join Kami Sweet Contest... manala taw... ada rezeki bleh menang hadiah... bleh kongsi hadiah tu ngan mak wpon mama leen dh belikan hadiah untuk mak... hahahaha... sila klik pic di bawah untuk tengok contest ni... 


okeh..... mama nk pertaruhkan gambar ni... hope ada luck...... 

penganjur tolong skrol bawah sket ye untuk tengok pic tu.... 

*
*
*
*
*
*
lagi sket
*
*
*
*
*

sweet.... pas selamat menjadi isteri owang....... sayang mak kite.... 

Mama leen nak tag 



Selamat bercontest.....



Monday, March 28, 2011

:: 1st GA Saya Follower M@m@ Tomell

Huaaaaaaaa... rajinnye adinda ku Oshin Jamel ngetag Mama Leen untuk join GA ni.. wpon line umpama kelajuan 10km/j tp bolehle jugak nk join yg sempoi2 cenggini.... 

Jom kita tgk syarat2 nya dgn klik kt banner ni



Tarikh berlangsungnya GA ni 19 Mac-19 April 2011

So, ape tunggu lagi, mohle kita pakat join GA ni.... 

So saya nk tag 



Sekian, terima kasih.... 


Sunday, March 27, 2011

:: Robot Megatron ::

Haaaaa.... semalam Mama ngan Papa tolong My Bobot buat robot utk keje Bahasa Melayu.... pelik2 kan skang ni... dulul2 takde mcm ni.... tp memang cun la...... Mama beli kertas warna kaler hitam, oren dan purple... bahan yg digunakan adalah bahan2 terbuang (kotak kasut, kotak cocoa collagen, kotak hadiah, bekas dodol, ngan dawai).. kengkonon nk suh bobot citer kt cikgu sempena kempen sayangi alam sekitar... poyosss je Mama ni kan... memula nk letak nama CJ8... sbb Papa panggil bobot CJ8 masa tengok muvi CJ7.....  tp bobot decide nk letak nama Megatron... sbb tu ada huruf M kt dpn robot tu..... 

Megatron bobot.... cantek tak?..... 

hopefully cikgu nya berpuas hati.......... 

:: Ooo kome durian udah luroh ::

Walaupon Mama amat meminati durian... tp akibat kesemputan yg dialami... ado2 je la makan... wat rasa.... wat ubat.... Papa beli 2 longgok.. yela kena la beli.... kat kebun tak taula ada buah ke idak... beli ari Sabtu.... tp menantu yg baik hati tu mintak mak masak pengat durian... nak mkn ngan pulut... sian kat mama... dapat rasa sengsikit jek.. kena la kontrol kan... nnti semput sape nk nolong.... 

Pengat durian in progress

dah siap... letak pisang sket.... sodapppppp 

Walaupon ni feveret... tp sabo jela... rasa sikit2 jek........ 
Papa dah makan 2 mangkuk semalam............ 
sedeynyeeeeeeeeeee 

Saturday, March 26, 2011

The Confession of Shopaholic Part II

Wahhhh... setelah beberapa hari takdapat jengok blog sepenuh masa akibat masalah teknikal ngan berukbeng, line gimen tk leh pakai utk sosial... so ari ni bleh la ngadap blog ni... pg ni g ziarah umah adik jap... dh dkt 2 minggu tak pegi, tak sihat.... 

hari ni nk citer pasal tabiat nyoping yg takleh dikikis ni.... ekceli last week lagi dh pujuk Papa nk beli henbeg yg same ngan kasut.. sila klik n3 ni utk tgk gambo kasut tu.... 

memula dh tgk kt jj wangsa maju.. dia kata tak pyhla... dh byk beg.... tp dpn dia mama cakap.. "Beg..minggu depan siap aku beli".. hkhikhik.. gile kan... pastu minggu ni plak smlm kazen mama ajak papa g Midvalley.. Papa pon ajak mama g.. so lunch hour g la... dh la mencari parking kt MV tu mcm siot... full.. bayo saje... pastu parking le kt KL Sentral.. nek komuter je pegi.. tunggu tren dh 40 menet... smpai MV terus kazen g cari pusat sebis ipad.. ipad nye problem pulop... sambil tunggu Mama ngan Papa pusing2.... memula mam decide nk beli hadiah utk my mom.... besdaynya next week... 

Sandal Sembonia utk My Mom... :) 




 
  Pastu masuk JJ MV.. tgk bhg Carlo Rino.. memang sale.. tp tadek yg Mama nak... pas mkn kt Secret Recipe carik butik CR laks... pon tadek stok... dengan hampanya OTW ke tren ckp ngan Papa. "Sian Mama... tk dpt yg Mama nak.." Papa kata takpe... nnti blk keje kite singgah JJ Wangsa Maju... dh le masuk opis kol 3.40 ptg (best tak.. masuk opis je bos pon tadek...) balik sharp 4.30 terus tuju JJ... smpai je terus g cari yg dihajati......  YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs... akhirnya dapat gek.......
mekaseh Papa.. drive me to JJ....
Dapat sedondon........
Penat giler,........ malam kol 10 lebih g mkn kat Aki's Corner.. kedai auntie.. 
mak kepada 'Ain Roxx... makan ni....

Nasi Goreng Thai.... terbaekkkkkkkkkk (promote la pulop)...

Sekian.. itulah pengakuan saya pada hari ini....

Tuesday, March 22, 2011

:: Sorry Jah, I Terkasar ::

Gambar dr Mr.Google..


Ini sekadar hiburan... diceritakan oleh Enchek Suami sementara menunggu orang yang tak datang2... membuat kan Mama Leen post kt FB.. I Hate Waiting... 

Di suatu hari, seekor gajah meronda2 di kawasan kampong. Gajah kepenatan dan berehat di bawah pokok kelapa... Gajah bersandar di batang pokok kelapa itu...  

Pada masa yang sama seekor monyet sedang berehat di atas pokok kelapa itu... aksi sang gajah telah menaikkan nafsu sang monyet... dia turun dari pokok kelapa dan ........ (faham2lah kalau binatang make luv melalui mane ek)... akibat gegaran aksi terlampau tu, sebijik buah kelapa terjatuh ke atas badan gajah...

"Aduh", kata gajah...
Sang monyet menjawab, "Sorry Jah, I terkasar".

Memula Mama tak faham nape papa asyik citer soory jah i terkasar, bila difahamkan barulah dpt bygkan.. Citer kat atas ni mama dh tambah utk memahamkan cite papa....
N3 mengarot.. sbb tak tau nak tulis ape... 

Gudnite..

Monday, March 21, 2011

:: Definition of Adenovirus ::

Mama Leen just nak sharing sikit info yg mama dpt dari internet... kengkawan pon mesti dah dgr kan berita pasal adenovirus ni.... nama sikit kelakar... tp kesannya boleh membawa maut... jadi mari kita share sama2 k... 

Adenovirus: A group of viruses responsible for a spectrum of respiratory disease as well as infection of the stomach and intestine (gastroenteritis), eyes (conjunctivitis), and bladder (cystitis) and rash. Adenovirus respiratory diseases include a form of the common coldpneumoniacroup, and bronchitis. Patients with compromised immune systems are especially susceptible to severe complications of adenovirus infection. Acute respiratory disease (ARD), a disorder first recognized among military recruits during World War II, can be caused by adenovirus infections under conditions of crowding and stress.
Adenoviruses are transmitted by direct contact, fecal-oral transmission, and occasionally waterborne transmission. Some types of adenoviruses are capable of establishing persistent asymptomatic infections in the tonsilsadenoids, and intestines. Shedding of the virus can occur for months or years after the initial infection.
Some types of adenoviruses are endemic (constantly present) in some parts of the world, and infection is usually acquired during childhood. Other types of adenoviruses cause sporadic infection and occasional outbreaks. For example,epidemic keratoconjunctivitis (eye infection) is associated with certain adenoviruses (serotypes 8, 19, and 37). Epidemics of fever with conjunctivitis are associated with waterborne transmission of some adenovirus types, often centering around inadequately chlorinated swimming pools and small lakes. ARD is most often associated with adenovirus types 4 and 7 in the US. Enteric adenoviruses 40 and 41 cause gastroenteritis, usually in children.
The clinical spectrum of disease associated with certain adenoviruses depends on the site of infection. For example, infection with adenovirus 7 acquired by inhalation is associated with severe lower respiratory tract disease, whereas oral transmission of the virus typically causes no or mild disease.
Outbreaks of adenovirus-associated respiratory disease have been more common in the late winter, spring, and early summer. However, adenovirus infections can occur throughout the year.
Adenovirus infection is diagnosed in the laboratory by antigen detection,polymerase chain reaction (PCR), virus isolation, and serology. Since adenovirus can be excreted for prolonged periods, the presence of virus does not necessarily mean it is associated with disease.
There are no effective medications to treat adenovirus infection. Adenovirus infections typically do not cause permanent problems or death. The exceptions are infection in an immunodeficient patient and ARD which can be fatal.
Vaccines were developed for adenovirus serotypes 4 and 7, but were available only for preventing ARD among military recruits. Beginning in 1971, all (American) military recruits were vaccinated against adenovirus, but the sole manufacturer of the vaccine halted production in 1996. And as supplies dwindled, adenoviral infection reemerged in the US military.
Strict attention to good infection-control practices is effective for stoppingnosocomial (hospital-based) outbreaks of adenovirus-associated disease, such as epidemic keratoconjunctivitis. Maintaining adequate levels of chlorination is necessary for preventing swimming pool-associated outbreaks of adenovirus conjunctivitis.
The virus is approximately 70 nanometers in diameter and contains DNA. Over 40 types of adenoviruses have been recognized. Adenoviruses can be genetically modified for use in gene therapy.


Kalau kengkawan ada gejala demam, batuk dan selsema g la check up k... Mama pon takot ni... sbb skang mama tgh batuk dan selsema..... ada asthma lak tu lg kena hati2....  

Untuk info lengkap boleh klik sini


Sharing is caring kan......

Sunday, March 20, 2011

:: Selawat Syifa' ::

Selawat Syifa’
Terjemahan:
Ya Allah, berilah rahmat ke atas penghulu kami, nabi Muhammad S.A.W. yang dengan berkat baginda, engkau menyembuhkan hati-hati, menjadi penawar dan menyihatkan tubuh badan juga memberi kesembuhan penyakit serta mengurniakan cahaya penglihatan dan kurniakanlah juga rahmat keberkatan dan kesejahteraan keatas keluarga dan sahabat baginda.

Mari kita amalkan.... 

:: Banjir Datang Lagi ::

N3 ni nak di share tentang banjir di umah Mama Leen last nite... memule tu dlm kol 10 lebih tu Mama ngan Papa  g melihat kawasan umah arwah aki dan kedai sepupu yg kebanjiran... air naik kt bilik bawah tu dkt 2 kaki gak... tgk2 jek sbb Pengerusi Ahli Lembaga Pengarah (my abah) soh g tgk kawasan... nnti buat laporan... masa lalu kt umah ujung umah Mama tu, npk air parit dh naik... Papa kata kalo ujan lagi 2 jam... habis ni... 

pas melihat kawasan kami balik.. Papa soh Mama tido... sbb nk keje... dlm kesakitan gg yang teramat Mama pon tido. Dkt kol 12 abah kejut... soh tgk air belakang mah dah naik... Mama tgk blkg umah mak...wooooo air dh dekat [intu... terus Mama ajak Papa balik umah selamatkan ape yg patot sbb umah kami nk ke ujung yg parit tu... dh selesai angkat2 ape yg patot g tgk2 kawasan sekitar perumahan kami.... 

Surau depan umah... 

tengok kawasan kat jalan besor

Jalan menghala simpang keluar ke jalan besar... 

dlm kepala nk coti jek...... 

Klinik Desa kat simpang...

Jalan menghala ke kawasan perumahan kami... 
skang mata sudah kuyu... kol 2pg baru tido... 4.30pg dah bangun nk g keje......

bukan gambar sebenar.. copy dr google



rasa cam nak balik dan......

dulu2 suke kucing ni.... 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:: Adoi Mak Saketnya.... ::

Huhuhu... hari yang paling tak sihat dalam minggu ni... time coti seminggu tu tak nak pulak dia saket... ari keje lak dia nk saket... dr semalam lagi....



nak nanges pon ade............ tak makan lagi... minum CCPP jek....... huaaaaaaaaaaaa

Layan video ni... http://www.youtube.com/watch?v=PHKar7tF5Cc

Saturday, March 19, 2011

:: Tumblebugs 2 ::

Agak kebudak2kan .... ni aktiviti kami laki bini kalau line tenet slow umpama siput sedut walaupon pakei wifi (tarik dari umah parents Mama Leen)... 

Game ni mungkin kengkawandh lama men, Mama Leen dah agak ketinggalan.. dh lama cuba download... at last jumpe kt lappy kakak Mama Leen... ank dia pon giler men game ni... kalo kat ofis takat bleh men part 1.. skang dah ada part 2.. mencabar gilesssss... kengkadang cakap sorang2... both of us sangkot kat level 9 (expert).. makin laju dari yg normal... bile line tenet takde.. hubby bukak kat skrin besor dia tu Mama Leen bukak kt netbook ni.... ni la game yg kami men 

Picture copy kt Google.... 

tapi skang dah tak larat nak men dah... mata dh kuyu... rasa nak ajak hubby g nge'teh' kt kedai la.. tp dh kol 12.25a.m ni.. nak g kedai mane... huhuhuhuhuhuhuhu......... malehnye nok bancuh air kt umah ni... takde perisa laen dah...... bowink la....


:: Sabtu Yang Jo'ong

Hari ni jo'ong jah jok pagi pah petey.... nok jaley pong tadop selero....

itu kate Enchek Suami... kalo anda orang Darul Naim mesti tau maksudnye...

Ni la maksud jo'ong... mendung........

Sejo'ong jiwa saye.... esok dah ahad.... Lusa dah keje kena ngadap boss balik.... huhuhuhuhu... mesti manyak keje..

Boss yang garang....

Tapi boss saye baik.... walaupon bangsa Cina tp dia baik.... suke tolong orang... orang pon selalu tolong dia... dia tak marah pon kalo saya mintak balik awal... kadang2 halfday.. kadang2 kalo E.L pon dia kate takpe dia bg off... hehehehheeeee......

My Boss (Mr.Yeo) is the greatest boss i've ever met... :)


Okeh..... mau g jenjalan bersama Enchek suami jap......

Friday, March 18, 2011

2D2N IN MALACCA

Ni N3 cite Mama Leen bercuti ke Melaka baru2 ni.... nape jadi 2D2N?... sbb kami sampei kt Melaka dh mlm.... Sabtu 12.03.2011

Tuan umah percotian kami... TQ Kak Ija, Abg Wan & Akmi....

Beberapa gambo masa kat A'Famosa Water PArk...
Tunggu nk check in smentara penaja beli tiket...


Kami (lebiu laling)

Mereka .... Amirul & Eisya

Mama Leen wif Jeha


Velashannnnnnnnnn nayone?   :)

Sebahagian ahli rombongan ke Melake.....
nk tgk gambo laen sile klik SINI sbb tak larat nk upload byk kt blog... line selow giler.. kalo anda ada dlm fren list saye kt FB bleh tgk gambo2 yg laen tu.... 

Kami balik Bentong ari Isnin 14.03.2011 ... 
Bobot balik ari Rabu... jln2 sakan ngan ibu zilanye..... 
Apepon kalu arwah adik ade lagi sonok sbb bwk ank2 g jenjln.... tp nk wat gane kan... Allah lbh sayangkannye.... Nnti Mama Leen plan nk g Cameron Highlands lak.... ade sesape nk join? berjimba-jimba ramei2........ dop beh.... coti dh habih... Isnin ni kena keje... huuuuuuuuuuuuuuuuuu tak syukeeeeee..........

Thursday, March 17, 2011

:: Mama Leen di hari Khamis ::

Ari ni tamo cite pjg2.. ni N3 bergambo... layanzzzzzz gambo2 di bawah kronologi aktiviti Mama Leen ari ni...

Pre-bekfes : Secawan CCPP ngan yogurt mangga

Jejemput bawang 





Mari menabong..... comey dop tabung ni.... beli kar carrefour (ptg tadi baru masuk duit)

Siakap lomak cili api disediakan oleh Mr Mama laling hubby utk dinner


Newly me.... ptg tadi potong... pilihan My Hubby gek.....

skang nonton citer cina kt TV2... tah cite ape tah.... cite antu kot.... tp tgk tak tgk jek.... maleh.....

Wednesday, March 16, 2011

Purplish Me.....

Hekkkkk.... betul ke ejaan tu ek.... poyos jek... tak kisah la... tp N3 ni nak tunjuk betapa purplenye Mama Leen hari ini... ni masa g Carrefour Wangsa Maju pas jumpe Mama punye Kakak Ipar (kakak hubby).....

Purple kan... Baju, Tudung, ngan Topong Ajaib kaler Violet..



Hubby kate tak habih2 bergambo..... syuke ar kan...... yg penting comey sokmo dimate nye..... hekkkkkk pashan lebey.... 

Zassssssssssssssssssssssssssssssssssssss


SmileY BaggY Giveaway

Hhahahaha... nak join...... walaupon tadek sesape yg tag... tp tetap nk join... sbb hadiahnye sangatttttttt cool...  walaupon tarikh tutup dia esok... hope masih sempat... 

meh kite tgk ape syaratnye... sile klik sini atau banner di bawah ni ek...


cool kan hadiahnye... syarat2 nye pon senang je kot....
(dapat saguhati pon boley la Puan Penganjur)

So... saye nak tag Siti Darna Sanosei, Kakak Sheila, EL, dan Nur Azlin .....
silalah join..... ngeeeeeeeee


GA COOL WIF SUNGLASS

wHOOT whoot..... Assalamualaikum sume... wahhhhh... lama rasanye tak menghapdet blog ini.. lagi 2-3 ari mesti bersawang.. okeh tamo panjang2 citer... Actually GA ni Mama Leen dah survey.. tp masa tu tak sempat nk join... GA ni dianjurkan oleh P.i.n.K.yMoMMa... dan Mama Leen telah ditag oleh Mama Oshin ...

okeh.... sile klik banner di bawah utk tengok syarat2 GA ni... 



so ini picca yg Mama Leen nk pertaruhkan... 
latest ni tau.. masa coti2 separuh Malaysia baru2 ni..


Comey dop???????
Saya nak ngetag :-

Aziati Salehah , Nurul Uyun & Eida Arisya  (mahap kalo korang dh join.. tp nk tag gek....)

Jom pakat2 join.. tarikh tutup 19 Mac 2011.. sempat lagik ni.. kalo takde picca wif sunglass... bleh snap skang.... best of luck....

Friday, March 11, 2011

:: JUMAAT YANG RAJIN ::

BER 'N3' LAGI.... MUAHAHAHAHA... NAPE TETIBE JEK JADI RAJIN EK..... BUKAN SBB SMLM MLM JUMAAT TAW.... TADEK APE2 PON.. KAMI BERDUAAN MENIDORKAN DIRI DENGAN SENDIRIKNYE SELEPAS NONTON BIG MOMMAS : LIKE FATHER LIKE SON... SY YG KEPENATAN MENGEMAS PAS TAHLIL ARWAH MLM TADI TERBONGKANG KETIDORAN,.... AGAKNYE MCM2 BUNYIK KUAR... PENAT SGT...


ARI NI SAYE SGT RAJIN SBB SYE NK BERCOTI... KENA AR KEMAS MEJA KASIK CUN.. NEXT WEEK INTERNAL AUDIT KT UNIT NI... JADI SOROK AR APE YG PATOT.... SO ARI NI PERTAMA KALINYE MEJA SAYE JD CENGGINI...


Comey kan... ats monitor ada ladybugs,
kertas tu senarai latest blog GHMB (belum khatam),
 sebungkus mangga
Keadaan yg kemas gini tak taw tahan baper lama........ :) tp saye suke sbb ari ni saye rajin sket.....



Thursday, March 10, 2011

:: HABIB NAK BAGI FM KAT ACIK2 SUME !!! ::

ASSALAMUALAIKUM.. DI PERMULAAN PENGHULU HARI INI SAYE INGIN MENYERTAI SEBUAH GA LAGI YG DIANJURKAN OLEH ZURA HABIB 






GA INI BERMULA ARI INI (11 MAC 2011) HINGGA 30 MAC 2011 (EH BESDAY MAK KITE LAAAA) 


SYARAT2 GA TERSEBUT ADALAH SEPERTI BERIKUT : 



~mestilah follower blog INI ...
~kalau nakkan dua kali undian rajin2lah follow blog YANG NIE jugak!...
~buat entry dengan tajuk "Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!" ...
~Copy then Letakkan banner Habib kt atas tu kt entry korang...
~Link kan balik ke blog INI~Di bahagian komen sila namakan id follower, link entry anda dan tuliskan samada anda follow blog ini sahaja atau blog ini juge... contohnya...


Hai Habib...acik nak FM tu ye...
id follower: zura_habib
acik follow kedua2 blog...

3 pemenang utama akan menerima FM dari 3 buah negara yang berbeza  
dan 3 buah negeri yang berbeza...

Nota Kaki : Pssttt... mahap ye zura, kite copy n paste jek syarat2 tu.... :) 

Wednesday, March 9, 2011

:: THE CONFESSION OF SHOPPAHOLLIC ::

Ari ni saye dapat call dari Mr PosLaju man.. Dia nk anto barang tp dh tersilap umah.. umah i no 29 tp dia g no.9, nasib bek tuan umah tu tak amek... kalo tak melepas la saye.... 

nak tau ape barang di dalam tu... mari kite tengok
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng jeng...
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaa
Coin Purse Roxy ngan Henbeg Coach Gred 5A :)

Barang2 ni i beli dari Moren. dah banyak barang yang saye beli dari dia. saye amat berpuas ati... tp yg sebenarnya saye cuma beli coin purse tu dari preloved item dia... yg beshnye saye dpt henbeg itu secara percuma... syukee.....
no wonderla hubby i call.. dia kata "oooooo... diam2 jek beli brg ek, takot papa mrh la tu".. pelisssssssss.... tak takot pon sbb saye cume beli yg hitam kecik tu jek..... bape jek rengge die.... ahahahaha... dia ingat beg tu pong sekali sye oder..... apepon... tenkiu ye moren utk nice gift tu... teringat masa arwah adik beli banyak jam ngan dia... dia bagi adik saye henbeg lewre. cantek beg tu... beg tu juge arwah pakai ms dia kemalangan tu... ada tergantong dlm bilik dia... sedey jek bile tgk...

okeh... sehingga itu saje utk entry kali ini.... 

shoppahollic (betul ke ejaannye cenggini ek?) tak saye.....

Comey tak saye....wif grey topong :) perahsan.........


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...