Tabung Shopping Kami

Man & Leen

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Amirul Haziq

Lilypie Kids Birthday tickers

Tasymin Nur Auni

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, March 3, 2011

:: CONTESTANT OF CONTEST JANGAN PANDANG CAMERA ::

Assalamualaikum... salam pagi Jumaat... semoga pada hari yang berbahagia ini akak membawa seribu rahmat kepada semua dan dilimpahkan rezeki yang diredhai Allah S.W.T... sempena hari Jumaat ini saye ingin menyertai satu contest yang telah di'TAG oleh adinda Oshin Jamel... mekaseh la adindaku... mari kite sesame join contest ni... mane taw ada rezeki kan...



Banner contest ini ^_^


Syarat-Syarat :
1. Jadi FOLLOWER blog INI. DONE

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!! DONE

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini. DONE
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 DONE
5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu. DONE

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini. DONE



Itulah syarat-syarat contest yang perlu anda sume ikot okes... 
So saye dengan besar hatinye ingin mempertaruhkan gambar yang paling saya suke... gambar yang paling photographer saye suke.... gambonye adalah

.
.
.
.
.
.
.
.
.

gambo masa kawin ari tu..... huhuhuhu... hope adalah rezeki saye kan.....

Skang saya ingin mengetag mereka yang bertuah untuk turut serta dlm contest ini.
Calon-calonye adalah :

1.NoraAnne Burn (My FB Fren, Blogger Brides Forever, Geng Hot Mama Blggers)
2. Mummy Irish (Geng Hot Mama Bloggers)
3. Noura Azieta (Geng Hot Mama Bloggers)
4. Ummy Chenta Hati (Geng Hot Mama Bloggers)

Yang lain bukan tamo ngetag.. tp terlalu ramai.. so sesape yg telah ditag dan join contest ni sile tag kengkawan yg lain ek... ekekekekeke 

  Mari kite pakat-pakat join contest ini... Best of Luck !!!!!! 

4 comments:

  1. ok dear,nt akk join...tQ... :)

    ReplyDelete
  2. chaiyok²..mOnang nnti kongsi hadiah Ok!hehehhe~~

    ReplyDelete
  3. okeh... tak menang pon nnti akak kasik hadiah utuk oshin....

    ReplyDelete
  4. saya tak kene tag pon.. boleh ke join?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...